Happy Days

Kinderopvang Uden
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Verlengde Velmolen 15 Kaart
Plaats
5406 NT  Route Uden
Telefoon
0413 306 416
E-Mail
info@kinderopvang-happydays.nl
Facebook
HappyDaysUden
Website

Informatie

Happy Days is een professioneel en kleinschalig kinderdagverblijf en biedt hele dagopvang aan kinderen vanaf twee maanden tot vier jaar. Happy Days beschikt over een team van gekwalificeerde medewerkers die nauw samenwerken. Op de groep werken twee beroepskrachten per dagdeel, afhankelijk van grootte of samenstelling van de groep. De groep is zo samengesteld dat er de volle aandacht is voor wat jouw kind nodig heeft. Ieder kind is weliswaar uniek, maar toch zijn er per leeftijd en ontwikkelingsfase een aantal gemeenschappelijke behoeften. Zo kunnen bijvoorbeeld de baby's rustig en veilig kruipen en de peuters zich ongeremd uitleven in hun spel met bijvoorbeeld muziek. Dit terwijl andere kinderen samen met de leidster een boekje lezen. Binnen het dagritme is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om een veilige, rustige en liefdevolle omgeving te bieden aan kinderen. De tuin wordt veel gebruikt om te tuinieren, spelen, ontdekken en de seizoenen te volgen. Dus laarzen en een warme jas meenemen voor de koude dagen. Happy Days hanteert een thematische werkwijze. Dit betreft niet alleen de seizoenen, maar bijvoorbeeld ook Sinterklaas, Pasen, de boerderij, Carnaval enz. Verder worden er diverse activiteiten aangeboden waar de kinderen zich lekker in kunnen uitleven.

Happy Days is gevestigd op Verlengde Velmolen 15 . Het volgende wordt aangeboden: Kinderopvang In Uden zijn er 11 andere Kinderopvang. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Wachtlijst gemiddeld 4 - 6 maanden, Dagopvang, Kinderdagverblijf, Particuliere kinderopvang, Buitenspeelruimte, Slaapruimte, Speelruimte binnen, Gediplomeerd personeel, Medezeggenschap van ouders, Pedagogisch beleidsplan aanwezig, Vaste kinderleidsters.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Happy Days

Give stars

Openingstijden

Categorieën

Kinderopvang
0413306416 0413-306-416 +31413306416

Kaart Verlengde Velmolen 15

Loading map...